Bezmleczny krem z zupy grzybowej

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać bezmleczne krem zupy grzybowej spróbować. Ten przepis służy 3. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 244 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, mąkę, nie uwodornioną margarynę bezmleczną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 414 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Błyskawiczny bezmleczny skondensowany krem z zupy grzybowej, Copycat Campbell 's Cream of Mushroom Soup That' s Dairy-Free Vegan, oraz Kremowa zupa brokułowa bez kremu {bezglutenowa, bezmleczna i niskowęglowodanowa}.
Instrukcje
Grzyby i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć w margarynie, aż cebula będzie przezroczysta, a grzyby zmniejszą się i staną się ciemne.
Ubić mąkę, aż dobrze się wchłonie, następnie dodać bulion i napój z mleka kokosowego. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje.Doprawić solą i pieprzem i podawać. Może być stosowany jako samodzielna zupa do posiłku lub do innych potraw. Bardzo smaczne i łatwe!