Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix

Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix
Bezglutenowa włoska Mieszanka Chex® może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przystawki. Ten przepis służy 32 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów sojowych, czosnek w proszku, płatki ryżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Bezglutenowy Włoski Chex ® Mix, Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, oraz Bezglutenowe Valentine Chex ® Mix.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 149°. w dużej misce, wymieszać płatki i orzechy sojowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy SojoweOrzechy Sojowe
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszaj olej, ocet, czosnek w proszku i włoską przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę zbóż, mieszając do herbu. Wymieszaj popcorn, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda7 Sztuk Lukrecji Czarnej Liny – 8 Cali Każda
ZbożaZboża
4
Rozprowadzić w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec odkryte 15 minut. Wymieszać z serem, aż dobrze wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec 10 do 15 minut dłużej lub aż mieszanina jest tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozprowadzić na papierze woskowanym do ostygnięcia, około 10 minut. (Płatki będą chrupiące, gdy ostygnie.) Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn