Bezglutenowe szparagi i kukurydza z polewą miodowo-musztardową

Bezglutenowe szparagi i kukurydza z miodem musztarda glazury może być tylko dodatek szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, musztarda dijon, kukurydza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Bezglutenowe szparagi i kukurydza z polewą miodowo-musztardową, Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską), oraz Bezglutenowe to ja: skrzydełka z kurczaka musztarda MIODOWA dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów i wyrzucić.
Kroić włócznie na 1-calowe kawałki.
W rondlu 2-quart, podgrzać 1/2 szklanki wody do wrzenia.
Dodać szparagi i kukurydzę; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu od 5 do 8 minut lub aż szparagi będą chrupiące; odcedzić.
W małej misce wymieszaj musztardę, miód i przyprawę cytrynowo-pieprzową. Wymieszać z gorącymi warzywami.