Bezglutenowe Muffiny Mocha Banana Chip

Bezglutenowe Muffiny Mocha Banana Chip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowe Mocha Banana Chip Muffins spróbować. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 515 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ekstraktu waniliowego, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Muffinki Bezglutenowe Chocolate Chip Banana Nut, Bezglutenowe Bananowe Czekoladowe Muffiny Cappuccino, oraz Wilgotne Bezglutenowe Muffinki Czekoladowo - Bananowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375ºF
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść tak pyszne niesłodzone mleko migdałowe (lub niesłodzone mleko kokosowe) napój w bezpiecznym kubku mikrofalowym i podgrzewaj delikatnie przez 30 sekund na wysokości. Wymieszaj kawę rozpuszczalną i ustaw aside.In dużą miskę do miksowania, ubić razem wszystkie suche składniki, aż dobrze combined.In średniej wielkości miska do mieszania, ubić razem mokre składniki, dodając do kawy/napój migdałowy, który został uchylony.Złóż mokre składniki do suchych składników za pomocą gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki. Uważaj, aby nie przesadzić.Spryskaj 12 filiżanek patelni muffin sprayem do pieczenia lub pędzlem z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Mleko KokosoweNiesłodzone Mleko Kokosowe
2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania2 łyżki Czystego Syropu Klonowego (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Umieść papierowe wkładki do muffinek na patelni. Używając miarki do lodów lub 1/4 szklanki miarki, podziel ciasto równomiernie między 12 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wierzch muffinek posypać cukrem na surowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku 375ºF przez 20-25 minut. Przetestuj babeczki z wykałaczką włożoną do środka, aby upewnić się, że są upieczone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn