Bezglutenowe Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe
Bezglutenowe Meksykańskie ciasteczka czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Idź do sklepu i odebrać masło, płatki cynamonowe, betty brownie mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Orzechowe ciasteczka bezglutenowe z dodatkiem Cajeta (Karmel meksykański), Czekoladowe Brownies i prezent na lunch (bez ziarna, bezglutenowe, Paleo), oraz Stopione Meksykańskie Ciasteczka Z Gorącą Czekoladą {Wegańskie, Bez Oleju}.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. spryskać dno tylko 8-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i zmiażdż wałkiem do ciasta, aby uzyskać około 1 1/2 filiżanek.
W średniej misce, wymieszać płatki, brązowy cukier i soda oczyszczona; wymieszać w 1/4 szklanki roztopionego masła, aż dobrze wymieszane. Rezerwa 1/3 szklanki mieszanki zbożowej do polewy. Pozostałą mieszankę zbożową równomiernie wcisnąć na dno patelni.
Piec 5 minut. Fajne 5 minut.
Tymczasem, w średniej misce, wymieszać brownie mix, 1/4 szklanki roztopionego masła i jajka, aż dobrze wymieszane. Upuść ciasto przez małe łyżki na upieczonej warstwie. Ostrożnie rozprowadzić na pieczonej warstwie; posypać zarezerwowaną 1/3 szklanki mieszanki zbożowej.
Piec 30 do 34 minut lub do brownies wyglądają suche i zestaw. (Ciasteczka będą miękkie; nie używaj testu wykałaczki). Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku brownies pokrój w 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty.