Bezglutenowe ciasteczka z orzechów piniowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu

Bezglutenowe ciasteczka z orzechów piniowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu
Bezglutenowe ciasteczka z orzechów sosnowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz stewian ekstrakt w, bob młyn mąka owsiana, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bezglutenowe orzeszki piniowe i pudding daktylowy z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu, Ugotuj książkę: Oreos bezglutenowe, oraz Ugotuj książkę: Grand Central Bakery Scones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw piekarnik na 375 stopni.Mąki, sól, cynamon i soda oczyszczona przesiać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mieszamy owies na sucho ingredients.In duża miska, ubić jajko, oba cukry, maślany rozprzestrzeniania i wanilii, aż masło jest dobrze zintegrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wymieszać w suchych składnikach.Wymieszać z orzeszkami piniowymi i rodzynkami.Upuść łyżki stołowe na nasmarowaną blachę ciastek lub pokrytą silikonową matą do pieczenia. (Używam silikonowych Maty Do Pieczenia Wilton easy Flex.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec na środkowej półce piekarnika przez 10 do 12 minut, aż ciasteczka z orzechów sosny staną się lekko złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać ze szklanką ulubionego mleka (sojowego, ryżowego, kokosowego lub krowiego) i nie zapomnij o serwetkach i talerzach. Te ciasteczka są bardzo kruche!
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn