Bezglutenowe ciasteczka z orzechów piniowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu

Bezglutenowe ciasteczka z orzechów piniowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu
Bezglutenowe ciasteczka z orzechów sosnowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz stewian ekstrakt w, bob młyn mąka owsiana, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bezglutenowe orzeszki piniowe i pudding daktylowy z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu, Ugotuj książkę: Oreos bezglutenowe, oraz Ugotuj książkę: Grand Central Bakery Scones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw piekarnik na 375 stopni.Mąki, sól, cynamon i soda oczyszczona przesiać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mieszamy owies na sucho ingredients.In duża miska, ubić jajko, oba cukry, maślany rozprzestrzeniania i wanilii, aż masło jest dobrze zintegrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać w suchych składnikach.Wymieszać z orzeszkami piniowymi i rodzynkami.Upuść łyżki stołowe na nasmarowaną blachę ciastek lub pokrytą silikonową matą do pieczenia. (Używam silikonowych Maty Do Pieczenia Wilton easy Flex.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec na środkowej półce piekarnika przez 10 do 12 minut, aż ciasteczka z orzechów sosny staną się lekko złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podawać ze szklanką ulubionego mleka (sojowego, ryżowego, kokosowego lub krowiego) i nie zapomnij o serwetkach i talerzach. Te ciasteczka są bardzo kruche!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn