Bezglutenowe ciasteczka z orzechów piniowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu

Bezglutenowe ciasteczka z orzechów sosnowych z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz stewian ekstrakt w, bob młyn mąka owsiana, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bezglutenowe orzeszki piniowe i pudding daktylowy z książki kucharskiej Wielkiego Kanionu, Ugotuj książkę: Oreos bezglutenowe, oraz Ugotuj książkę: Grand Central Bakery Scones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw piekarnik na 375 stopni.Mąki, sól, cynamon i soda oczyszczona przesiać razem.
Mieszamy owies na sucho ingredients.In duża miska, ubić jajko, oba cukry, maślany rozprzestrzeniania i wanilii, aż masło jest dobrze zintegrowane.
Wymieszać w suchych składnikach.Wymieszać z orzeszkami piniowymi i rodzynkami.Upuść łyżki stołowe na nasmarowaną blachę ciastek lub pokrytą silikonową matą do pieczenia. (Używam silikonowych Maty Do Pieczenia Wilton easy Flex.)
Piec na środkowej półce piekarnika przez 10 do 12 minut, aż ciasteczka z orzechów sosny staną się lekko złote.
Podawać ze szklanką ulubionego mleka (sojowego, ryżowego, kokosowego lub krowiego) i nie zapomnij o serwetkach i talerzach. Te ciasteczka są bardzo kruche!