Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem wegańskim
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem Wegańskie masło spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 63 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bezmlecznej margaryny, guma ksantanowa, proszek maranta / skrobia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym bez nabiału, Bezglutenowe Babeczki Waniliowe Z Wegańską Polewą Czekoladową, oraz Bezglutenowe czerwone aksamitne babeczki z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i lekko olej 12 kubki muffin (lub użyć wkładki papierowe lub silikonowe kubki muffin). w dużej misce, połączyć mieszankę mąki, cukier, maranta, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, guma ksantanowa i salt.In mała miska, połączyć zimną wodę i Ener-G zamiennik jaj, i ubijać energicznie przez 1 minutę lub aż bardzo spieniony(jak ubitych białek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta Trzcinowata
Mieszanka Mąki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj 3 łyżki mleka, olej, 1-1/2 łyżki wanilii i ocet jabłkowy i dobrze ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
Miód Cytrusowy
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodaj mieszaninę zamiennik jaj i wody seltzer do suchych składników, i trzepaczka dobrze połączyć.Napełnij przygotowane kubki na muffinki za pomocą miarki lub miarki ¼ filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Gazowana
Zamiennik Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Piec przez 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wyjąć z piekarnika. Pozostawić babeczki do ostygnięcia lekko na patelni i przenieść do stojaka do ostygnięcia całkowicie przed lukier.Podczas gdy cupcakes są gotowania, przygotować lukier. W średniej misce ubić margarynę mikserem elektrycznym na średniej prędkości lub trzepaczką przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodać cukier cukierniczy, pozostałe 2 łyżki mleka sojowego i pozostały 1-łyżeczka ekstraktu waniliowego i ubić lub dobrze ubijać przez 2 lub 3 minuty lub do lekkiego i puszystego.Za pomocą małej szpatułki lub torebki z ciastem, rozprowadź lub ozdobnie lukier na każdej schłodzonej babeczce.Matowe babeczki są łatwo psujące się, dlatego zalecamy tylko lukier babeczki w razie potrzeby. Przechowywać dodatkowe lukier maślany w hermetycznym pojemniku w lodówce i dodatkowe niezamrożone babeczki w hermetycznym plastikowym pojemniku lub torbie z zamkiem błyskawicznym w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej