Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem wegańskim

Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem wegańskim
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem Wegańskie masło spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 63 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bezmlecznej margaryny, guma ksantanowa, proszek maranta / skrobia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe babeczki waniliowe z lukrem waniliowym bez nabiału, Bezglutenowe Babeczki Waniliowe Z Wegańską Polewą Czekoladową, oraz Bezglutenowe czerwone aksamitne babeczki z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i lekko olej 12 kubki muffin (lub użyć wkładki papierowe lub silikonowe kubki muffin). w dużej misce, połączyć mieszankę mąki, cukier, maranta, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, guma ksantanowa i salt.In mała miska, połączyć zimną wodę i Ener-G zamiennik jaj, i ubijać energicznie przez 1 minutę lub aż bardzo spieniony(jak ubitych białek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Silikonowe Wkładki Do MuffinekSilikonowe Wkładki Do Muffinek
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodaj 3 łyżki mleka, olej, 1-1/2 łyżki wanilii i ocet jabłkowy i dobrze ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodaj mieszaninę zamiennik jaj i wody seltzer do suchych składników, i trzepaczka dobrze połączyć.Napełnij przygotowane kubki na muffinki za pomocą miarki lub miarki ¼ filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
Zamiennik JajZamiennik Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Piec przez 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wyjąć z piekarnika. Pozostawić babeczki do ostygnięcia lekko na patelni i przenieść do stojaka do ostygnięcia całkowicie przed lukier.Podczas gdy cupcakes są gotowania, przygotować lukier. W średniej misce ubić margarynę mikserem elektrycznym na średniej prędkości lub trzepaczką przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać cukier cukierniczy, pozostałe 2 łyżki mleka sojowego i pozostały 1-łyżeczka ekstraktu waniliowego i ubić lub dobrze ubijać przez 2 lub 3 minuty lub do lekkiego i puszystego.Za pomocą małej szpatułki lub torebki z ciastem, rozprowadź lub ozdobnie lukier na każdej schłodzonej babeczce.Matowe babeczki są łatwo psujące się, dlatego zalecamy tylko lukier babeczki w razie potrzeby. Przechowywać dodatkowe lukier maślany w hermetycznym pojemniku w lodówce i dodatkowe niezamrożone babeczki w hermetycznym plastikowym pojemniku lub torbie z zamkiem błyskawicznym w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
SoymilkSoymilk
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku

Składniki

11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Proszek do pieczenia bez aluminiumProszek do pieczenia bez aluminium21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Maranta W Proszku / SkrobiaMaranta W Proszku / Skrobia11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBezglutenowa Mieszanka Do Pieczenia MąkiBezglutenowa Mieszanka Do Pieczenia Mąki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCukier Trzcinowy NiebielonyCukier Trzcinowy Niebielony7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCukier WegańskiCukier Wegański796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMargaryna BezmlecznaMargaryna Bezmleczna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Ener-G Zamiennik JajEner-G Zamiennik Jaj01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.SólSól1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiWoda SeltzerWoda Seltzer5(zima)Mleko sojowe waniliowe lub inna alternatywa dla mleka bezmlecznegoMleko sojowe waniliowe lub inna alternatywa dla mleka bezmlecznego596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej słonecznikowy lub inny olej do pieczeniaOlej słonecznikowy lub inny olej do pieczenia3(zima)Zimna WodaZimna Woda11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Guma Ksantanowa BezglutenowaGuma Ksantanowa Bezglutenowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn