Bezglutenowa Mięta Pieprzowa Patty Brownies
Bezglutenowe mięta pieprzowa Patty Brownies może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 345 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 75 centów za porcję. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka skondensowanego mleka, masła i jaj, jak nazywa, cukier puder, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezglutenowa Mięta Pieprzowa Patty Brownies, Peppermint Patty Brownies, oraz Peppermint Patty Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Patelnia liniowa z folią aluminiową; dno patelni ze skracaniem. Dodać i piec brownies zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą masła i jaj, dla (8 - lub 9-calowy) kwadratowy patelni. Chłodny 1 godzina.
W średniej misce wymieszaj słodzone mleko skondensowane i ekstrakt z mięty pieprzowej. Ubić w wystarczającej ilości cukru pudru na małej prędkości miksera elektrycznego, aż do wymieszania i lekko kruchy. Masę obrócić na powierzchnię posypaną cukrem pudrem. Lekko ugniataj, aby utworzyć gładką kulkę. Mieszaninę równomiernie rozprowadzić na wierzchu brownies.
Rozłóż lukier na ciastkach. Aby służyć, usunąć ciasteczka z patelni, podnosząc na folii aluminiowej; przenieść do deski do krojenia. Długim ostrym nożem pokroić w kwadraty, 4 rzędy po 4 rzędy.