Bez Pieczenia Sernik Cytrynowy

Bez Pieczenia Sernik Cytrynowy
Bez pieczenia sernik cytrynowy wymaga mniej więcej 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 149 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę, cukier, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj No-Bake Lemon (Coconut) Macaroon Cheesecake & No-Bake Treats Cookbook Launch, Ciasto Z Sernikiem Cytrynowym Bez Pieczenia, oraz Sernik Cytrynowy Bez Pieczenia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce połącz okruchy krakersów graham, masło i cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Dobrze wymieszać i nacisnąć na dno 10-calowej patelni sprężynowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Wyłącz piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozpuścić żelatynę cytrynową we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
WodaWoda
6
Ostudzić do grubości, ale nie ustawić. W dużej misce, beat twarożek, biały cukier i wanilia, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
W osobnej misce ubijamy odparowane mleko do uzyskania gęstych i sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Wlać żelatynę cytrynową i miksować aż do dobrego wymieszania. Złożyć w mieszaninie ser śmietankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Serek śmietankowySerek śmietankowy
9
Wlać nadzienie do skorupy. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn