Best Ever Pinto Beans
Best Ever Pinto Beans może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 349 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz koszerną sól, wodę, fasolę pinto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Spróbuj Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, Fasola Pinto, oraz Salsa Pinto Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj fasolę pinto wodą w dużej misce. Moczyć fasolę przez 4 godziny, zmieniając wodę co 30 do 45 minut.
Doprowadzić 6 szklanek wody do wrzenia w dużym garnku.
Dodaj fasolę pinto, szynkę i sól koszerną do garnka.
Wlej więcej wody w razie potrzeby, aby pokryć składniki o co najmniej 1 cal.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola będzie po prostu miękka, 2 do 3 godzin.
Z fasoli usunąć szynkę, mięso pokroić z kości, szynkę posiekać i wrócić do garnka.
Sos pomidorowy wymieszać z brązowym cukrem do fasoli. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie i smaki są mieszane, o 1 Więcej godziny.