Berry Brioche chleb budyń z sosem waniliowym może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 592 kalorie, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier granulowany, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Waniliowy Brioche budyń chlebowy z brzoskwiniowym sosem Suzette, Budyń Chlebowy White Vanilla Berry, oraz Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 2-quart zapiekanka z gotowania sprayu; płaszcz z cukru turbinado, zastrzegając nadmiar cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Turbinado
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
W małej misce rozgnieść razem jagody i 1 do 2 łyżek cukru granulowanego (mniej, jeśli jagody są słodkie, więcej, jeśli nie); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W rondlu 3-quart, podgrzać 2 szklanki mleka, śmietanę ubijającą, 2/3 szklanki cukru granulowanego i sól na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować na wolnym ogniu; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
W średniej misce ubić 4 jajka, 4 żółtka i 1 łyżeczkę wanilii, trzepaczką, aż będą lekkie i kremowe. Aby zapobiec zsiadaniu, stopniowo ubijaj w mieszaninie mlecznej aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W dużej misce, dodać kostki chleba i mieszaniny jaj; ostrożnie wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj mieszankę jagodową; ostrożnie wrzuć do połączenia.
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Odstawić co najmniej 30 minut lub aż do zestawów budyń.
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej; przykryć i schłodzić pozostały budyń.
13
W rondlu nonaluminum 3-quart, podgrzać 2 szklanki mleka na średnim ogniu, często mieszając, aż mleko zacznie się gotować; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
14
W średniej misce ubić pozostałe składniki sosu waniliowego, używając trzepaczki, aż będą lekkie i kremowe. Aby zapobiec zsiadaniu, stopniowo ubijaj w mleku aż do wymieszania; wróć mieszaninę do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
15
Podgrzewać na małym ogniu, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje; usunąć z ognia.
16
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej; przykryć i schłodzić pozostały sos.