Berries ' N ' Cream Torte

Berries ' N ' Cream Torte
Berries ' N ' Cream Torte to deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 502 kalorii, 6G białka, oraz 38g tłuszczu. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga truskawek, jagód, cukru i malin. 42 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 44%. Berries ' N ' Cream Torte, Tort Bezowy Z Lodami Z Jagodami I Śmietaną, oraz Tort Bezowy Wiśniowo-Jagodowy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia lub natłuszczoną folią aluminiową; narysuj 9-3/4 cala. okrąg na każdym. Nałóż jedną czwartą ciasta na każde koło; rozprowadź równomiernie łyżką do 1/4 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do momentu, aż brzegi będą złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjmij do rusztów, aby całkowicie ostygły.
7
Połącz cukier, cukier cukierniczy i skrobię kukurydzianą. W dużej misce ubij śmietanę i cukier, aż utworzą się sztywne szczyty. Aby złożyć, umieść jedną warstwę ciasteczek na dużym talerzu do serwowania. Na wierzch z 1-1 / 2 szklankami mieszanki bitej śmietany i 2 szklankami mieszanych jagód. Powtórz warstwy dwa razy. Na wierzch z pozostałą warstwą ciastek i mieszanką bitej śmietany. Ułóż pozostałe jagody na wierzchu. Przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
Bita śmietanaBita śmietana
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Pliki CookiePliki Cookie
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Torte. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn