Belgijska tarta z porem z dojrzewającym kozim serem (Flamiche Aux poireaux)

Belgijska tarta z porem z dojrzewającym kozim serem (Flamiche Aux poireaux)
Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Mieszanka octu jabłkowego, sól, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tarta Z Kozim Serem I Porem, Tarta ze szpinakiem, porem i kozim serem, oraz Tarta z ziemniakami, porem i kozim serem.

Instrukcje

1
Połączyć 4 łyżki wody pitnej i octu cydr wmałe miski. Mieszanka mąki i procesor saltyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać masło iwcinać za pomocą włączania / wyłączania, aż mieszanka przypomina grubą potrawę.Przy pracy maszyny, powolniedodaj mieszaninę wody z octem, przetwarzając, aż wilgotne grudki utworzą się. Jeśli ciasto wydaje się suche, dodaj wodę przez łyżeczki do herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MasłoMasło
CiastoCiasto
WodaWoda
3
Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Wrap w plasticand przechowywać w lodówce co najmniej 2 hours.DO do przodu: można wykonać 3 dni. Przechowywać w lodówce. Pozwól, aby lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed wyjściem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Umieść regał w środku i rozgrzej do 191°.
5
Przewróć się na lekko wyprofilowanej powierzchni do 12-calowego okrągłego.
6
Przenieś na tartapan o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem.Naciśnij ciasto na dolnych stronach idup. Złóż w zwis i naciśnij, aby wydłużyć ciasto 1/2 cala na boki patelni. Linia Pan z folią i suszoną fasolą lub ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Piec, aż ciasto wygląda suchy i ustawić, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń folię i fasolę iKontynuuj piec, aż skorupa będzie złocista, od 20 do 25 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wyjąć z piekarnika iCOOL podczas przygotowywania nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszać mleko, śmietanę, jajko, żółtko i saltynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Posypać 1/4 szklanki sera overbottom ciepłej Skórki; spreadleek confit nad i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
3
Mieszanka Pourmilk skończona.
4
Piec dopochwycone, jest złoty inspiracje, i centrum wygląda zestaw, 35 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Stelaż Transferto; lekko chłodny.
6
Usuń boki.
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn