Bekon Podwójny Ser Burger Dip

Bekon Podwójny Ser Burger Dip
Przepis Bacon Double Cheese Burger Dip może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 652 kalorie, 23G białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. 552566 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka boczku, twarogu, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wielu osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boczek Podwójny Ser Burger Sałatka, Podwójny Ser Pizza Burger, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche.

Instrukcje

1
Mieloną wołowinę ugotować na patelni na średnim ogniu, odstawić na bok i odsączyć tłuszcz z patelni.Boczek ugotować na patelni, aż będzie chrupiący, około 6-10 minut, odstawić i odsączyć wszystko oprócz łyżki tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Wymieszać mieloną wołowinę, boczek, cebulę i czosnek, ser śmietankowy, śmietanę, majonez, mozzarellę, cheddar, sos worcestershire i ketchup i wlać do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż Góra zacznie się zmieniać na jasnozłotawy, a następnie boki będą bulgotać, około 20-30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn