Bekon Podwójny Ser Burger Dip
Przepis Bacon Double Cheese Burger Dip może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 652 kalorie, 23G białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. 552566 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka boczku, twarogu, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wielu osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boczek Podwójny Ser Burger Sałatka, Podwójny Ser Pizza Burger, oraz Double Double Bacon Cheese Quiche.
Instrukcje
Mieloną wołowinę ugotować na patelni na średnim ogniu, odstawić na bok i odsączyć tłuszcz z patelni.Boczek ugotować na patelni, aż będzie chrupiący, około 6-10 minut, odstawić i odsączyć wszystko oprócz łyżki tłuszczu.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.
Wymieszać mieloną wołowinę, boczek, cebulę i czosnek, ser śmietankowy, śmietanę, majonez, mozzarellę, cheddar, sos worcestershire i ketchup i wlać do naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 177°, aż Góra zacznie się zmieniać na jasnozłotawy, a następnie boki będą bulgotać, około 20-30 minut.