Bekon-Klon Lepkie Bułeczki

Bekon-Klon Lepkie Bułeczki
Bekon-Klon lepkie bułeczki to Wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 452 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, jajka, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Klonowe Lepkie Bułeczki, Klon-Pekan Lepkie Bułeczki, oraz Pull-Apart Klon Pecan Lepkie Bułeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: obłożyć dużą miskę masłem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść mleko i wodę w małej żaroodpornej misce lub miarce i ogrzej w kuchence mikrofalowej, aż mieszanina osiągnie 100 ° F do 115 ° F(można to również zrobić w małym rondlu na płycie kuchennej na małym ogniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść mieszaninę do miski miksera stojącego i posypać drożdże na wierzchu. Odstawić do spienienia, około 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać jajka, cukier i sól i ubijać do równomiernego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj odmierzoną mąkę i umieść miskę na mikserze stojącym wyposażonym w hak do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wymieszać na małej prędkości, aż mąka jest włączona i ciasto po prostu się razem, o 1 minutę.Zwiększ prędkość do średnio wysokiej i dodaj zmierzone masło po jednym kawałku na raz, pozwalając każdemu kawałkowi całkowicie włączyć przed dodaniem następnego. Kontynuuj mieszanie, aż masło zostanie całkowicie włączone, a ciasto będzie gładkie i odciągnięte od boków miski (ciasto będzie miękkie, wilgotne i lekko lepkie), łącznie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku.Ułóż plastry boczku w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia i piec, aż rumiane i chrupiące, o 15 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i wlać wytopiony tłuszcz do małej żaroodpornej miski. Używając pędzla do ciasta, nałóż 2 (8-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z tłuszczem z boczku; odstaw na bok. Odstawić pozostały tłuszcz z boczku.Gdy plasterki boczku są wystarczająco chłodne, aby je obsłużyć, pokroić w małą kostkę i odstawić.Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać brązowy cukier i ubijać do połączenia. Gotować, ubijając od czasu do czasu, aż krawędzie mieszaniny zaczną bulgotać, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć patelnię z ognia i ubić śmietanę, syrop klonowy i sól.Podzielić mieszaninę między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Posypać połowę pokrojonego w kostkę boczku na każdą patelnię; ustawić Patelnie aside.To montaż: zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i utrzymaj stojak w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Umieść blachę do pieczenia pokrytą folią aluminiową na Dolnym stojaku, aby złapać wszelkie kapanie z lepkich bułek podczas pieczenia. (Jeśli ciasto urosło przez noc, wyjmij miskę z lodówki i pozostaw ją w temperaturze pokojowej na 30 minut przed rozwałkowaniem.) Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na kwadrat o wymiarach 14 na 14 cali. Obficie posmaruj ciasto aż do krawędzi zarezerwowanym tłuszczem z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posypać brązowym cukrem i tosty pekan aż do krawędzi. Zaczynając od najbliższej krawędzi, rozwałkuj ciasto na Cylindryczny kształt. W razie potrzeby wsuń środek do środka i pod nim, aby upewnić się, że cylinder jest walcowany na równą grubość. Za pomocą ostrego noża pokrój cylinder ciasta w poprzek na 12 kawałków (będą przypominały plastry tortilli).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Umieść 1 rolkę wyciętą bokiem na środku każdej przygotowanej patelni. Równomiernie Rozmieść 5 rolek wokół każdej Środkowej rolki. Ustaw patelnie w ciepłym miejscu odkrytym i niech zwisają, aż dotkną boków patelni i siebie nawzajem, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
9
Umieść patelnie w piekarniku na środkowym stojaku i piecz, aż bułki będą dmuchane i złociste, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjmij z piekarnika i pozostaw patelnie do ostygnięcia na stojaku z drutu przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
11
Umieść talerz do serwowania na górze każdej z patelni i odwróć rolki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
12
Wyjmij Patelnie.
13
Lepkie bułeczki podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn