Bekon-Guacamole Quesadillas

Boczek-Guacamole Quesadillas może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, bekon, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bekon-Guacamole Quesadillas, BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), oraz Guacamole Quesadillas.
Instrukcje
W średniej misce z grubsza rozgnieść awokado widelcem.
Dodać pozostałe składniki guacamole i wymieszać; odstawić.
W 8-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych.
Umieść 4 tortille na powierzchni roboczej. Podziel guacamole równomiernie między 4 tortille, rozprzestrzeniania się w ciągu 1/2 cala krawędzi. Podziel równomiernie boczek między 4 tortille. Podziel ser między 4 tortille. Na wierzch każdej tortilli.
W 10-calowej patelni, podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu. Ostrożnie przenieść 1 z quesadillas na patelnię. Gotować, aż zbrązowieje, a następnie odwrócić do brązowej drugiej stronie.
Powtórz z pozostałymi quesadillas, dodając więcej oleju na patelni w razie potrzeby.
Każdą quesadillę pokroić w kliny przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.