Bek ' s grillowane filety Mahi Mahi w marynacie sojowo-imbirowej (Oamc)

Bek ' s grillowane filety Mahi Mahi w marynacie sojowo-imbirowej (Oamc)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na marynatę, więc spróbuj grillowanych filetów Mahi Mahi firmy Bek w marynacie sojowej imbirowej (Oamc). Na 8,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 44g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól i pieprz, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe, Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi, oraz Grillowana Soja I Imbir Mahi Mahi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 w worku na zamek 1 galon, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem ryb. Zgniatać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Dodać mahi i zamknąć, przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.2 OAMC-wycisnąć całe powietrze z torby na zamek błyskawiczny lub zamknąć w zgrzewarce próżniowej i przechowywać w zamrażarce. Rozmrażanie i grillowanie, zgodnie z poniższymi instrukcjami.3 rozpylić grill nieprzywierającym sprayem do gotowania, rozgrzać do 246° gotować filety około 4 minut na pierwszej stronie, a następnie obrócić i gotować kolejne 2-3 minuty, w zależności od grubości. Zaufaj sobie na grillu, w oparciu o grubość filetów - nie używaj ślepo mojego wyczucia czasu! Rozgotowana ryba to smutna ryba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn