Beer Butt Chicken
Beer Butt Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Mieszanka kurczaka, sól i pieprz, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Beer Butt Chicken, Grillowany Kurczak Z Pupą Piwną, oraz Beer Butt Chicken na grillu: Smoky Perfection z puszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na wolnym ogniu.
Na małej patelni, stopić 1/2 masło Puchar.
Wymieszać 1 łyżkę soli czosnkowej, 1 łyżkę papryki, sól i pieprz.
Wyrzuć 1/2 piwa, pozostawiając resztę w puszce.
Dodaj pozostałe masło, sól czosnkową, paprykę i żądaną ilość soli i pieprzu do puszki po piwie.
Umieść puszkę na jednorazowej blasze do pieczenia. Ustaw kurczaka na puszce, wkładając puszkę do jamy kurczaka. Kurczak zapiekany z roztopionym, przyprawionym masłem.
Umieść blachę do pieczenia z piwem i kurczakiem na przygotowanym grillu. Gotować na małym ogniu przez około 3 godziny lub aż temperatura wewnętrzna kurczaka osiągnie 180 stopni F (80 stopni C).