Beef Stroganoff
Beef Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 79 centów za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, sok pomidorowy, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1 Łyżka. olej na patelni na średnim ogniu. Stek pokroić na sucho; doprawić solą i pieprzem. Brązowa połowa steku w jednej warstwie, 1 minuta na stronę.
Przenieść na talerz. Powtórzyć z pozostałym olejem i stekiem.
Dodać grzyby i cebulę do tej samej patelni i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodać czosnek i smażyć przez 30 sekund.
Na wierzch warzyw posypać mąką. Gotować, mieszając, przez 30 sekund.
Dodać paprykę, następnie powoli wymieszać z sokiem, 1 szklanką wody.
Dodaj stek. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić 15 minut; doprawić solą i pieprzem.
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować przez 7 do 8 minut.
Stroganoff podawać na makaron; top z kwaśną śmietaną.