Beef & Tortellini Marinara z fasolką szparagową
Wołowina i Tortellini Marinara z fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 222 kalorie, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, 2 koperty grubą i pikantną mieszankę sosu spaghetti, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortellini Marinara, Creamy Marinara Tortellini, oraz Smażone Tortellini z sosem śmietanowym Marinara podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni, brązowa wołowina w oleju, aż nie będzie już różowa.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Przeniesienie do 5-lub 6-qt. Wolnowar.
Wymieszać z sosem marinara, winem, fasolką szparagową, pomidorami, grzybami, mieszanką sosów, pietruszką, cebulą, rozmarynem, pieprzem i solą. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Wymieszać z tortellini. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub aż tortellini się rozgrzeje.