BBQ Pulled Pork Bruschetta
BBQ Pulled Pork Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 20g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz wieprzowinę, chleb, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i masła do stopienia.
Dodać cebulę i saute, stale mieszając, aż cebula są głęboko brązowy kolor, o 20 protokół.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i masła do stopienia.
Dodać cebulę i saute, stale mieszając, aż cebula są głęboko brązowy kolor, o 20 protokół.
Kromki chleba posmarować oliwą z oliwek. Natrzeć ząbek czosnku na chlebie i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na grillu w jednej warstwie i gotować, aż złoty i chrupiące następnie powtórzyć z drugiej strony.
Wyjąć z grilla i lekko ostudzić.
Kromki chleba posmarować oliwą z oliwek. Natrzeć ząbek czosnku na chlebie i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić na grillu w jednej warstwie i gotować, aż złoty i chrupiące następnie powtórzyć z drugiej strony.
Wyjąć z grilla i lekko ostudzić.
Każdy kawałek tosta ułożyć czubatą łyżką wieprzowiny. Wierzch z łyżką cebuli.
Na bruschettę ułożyć sos barbecue i udekorować szczypiorkiem.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Każdy kawałek tosta ułożyć czubatą łyżką wieprzowiny. Wierzch z łyżką cebuli.
Na bruschettę ułożyć sos barbecue i udekorować szczypiorkiem.