BBQ mielony kurczak nadziewany wołowiną
Przepis BBQ mielony kurczak nadziewany wołowiną jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 35. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. jeśli masz cytrynę, pieprz, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Puszyste Tacos Nadziewane Mieloną Wołowiną, Mielona Wołowina & Quinoa-Faszerowana Papryka, oraz Mielona Wołowina Faszerowana Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso z warzywami na patelni na średnim ogniu; odcedzić. Wymieszać w 1/4 szklanki sosu barbecue.
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 13x9 cali. Wycisnąć sok z cytryny na zewnątrz kurczaka i wewnątrz jamy ciała. Doprawić pieprzem. Kurczaka nadziewać mieszanką mięsną.
Posmarować pozostałym sosem barbecue.
Piec 45 min. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 163°. kurczak przykryć folią; piec 30 min. lub do czasu zakończenia (165F).
Odstawić, przykryty, 10 min. przed podaniem kurczaka z farszem.