Bażant Phungi Perfection
Bażant Phungi Perfection może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 79g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 8,64 zł / porcja. Jeśli masz bażanta-bez kości, masło, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Pear Perfection, oraz Naleśniki Near Perfection dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić suszone grzyby w wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Spuścić i zarezerwować wodę. Grzyby pokroić na małe kawałki.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż mięso z bażanta z czosnkiem i bazylią, aż lekko zbrązowieje.
Wyjąć mięso z patelni łyżką szczelinową i odstawić.
Dodać masło do oleju na patelni.
Saute szalotki, odtworzone grzyby i grzyby portobello aż złoty brąz. Wymieszaj suszone pomidory i wszystko, ale 1/4 szklanki wody do namaczania grzybów. Rozpuścić proszek maranty w wodzie i wymieszać z mieszaniną grzybów. Powrót mięso bażanta na patelni, i gotować 30 protokół.