Bażant Fricassee

Bażant Fricassee
Bażant Fricassee jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Food.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant pieczony w garnku, oraz Bażant pieczony w garnku.

Instrukcje

1
Połączyć 1/2 szklanki mąki, sól i pieprz w papierowej torbie.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2
Dodaj bażanta, 2 do 3 sztuk na raz.3 wstrząsnąć dobrze płaszcz.4 w dużej ciężkiej patelni brązowy Bażant w maśle (350° na patelni elektrycznej).5
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cebulę i marchewkę, gotować 2 protokół.6
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodaj 1 puszkę bulionu i goździków.7 zmniejszyć ogień (200°) przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 do 55 minut lub do miękkości, dodając 2 puszka bulionu w razie potrzeby, aby zapobiec gotowaniu wszystkich soków.8
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Wyjąć na ciepły talerz.9 odmierz 1 szklankę bulionu, Odrzuć pozostały bulion.10 Powrót bulionu na patelnię.11 W przykręcanym słoiku wstrząsnąć lekką śmietaną i 3 łyżki mąki do wymieszania.12 wymieszać do bulionu na patelni, gotować i mieszać aż zgęstnieje i bąbelkami.13 wymieszać natkę pietruszki i sok z cytryny.14
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Jasny KremJasny Krem
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać nad bażantem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn