Bawarska Zupa Z Kalarepy

Bawarska zupa z kalarepy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób lubiło tę zupę. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, Cebulki kalarepy, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Jak Spiralizować kalarepę: Sałatka z kalarepy i zielonego jabłka z rukolą z kozim serem, suszoną żurawiną i orzechami włoskimi z sosem miodowo-miodowym, Węgierska Zupa Z Kalarepy (Kalarabeleves), oraz Bawarska Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
Łącz kalarepę, kapustę, marchew, czerwoną paprykę, zieloną paprykę, zieloną fasolkę i pietruszkę w garnku.
Wlać tyle bulionu z kurczaka na warzywa do pokrycia; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Doprawić cukrem, papryką, solą i czarnym pieprzem. Top z kwaśną śmietaną i chrzanem.