Batony Z Orzechami Czekoladowymi
Czekoladowe batony orzechowe to bez nabiału przepis z 36 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 215 kalorii, 4G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka półsłodkich kawałków czekolady, syropu kukurydzianego, płatków kukurydzianych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy obejmują Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmelowe batony (domowe 5 batonów), Bezglutenowe batony czekoladowe z masłem orzechowym z lukrem czekoladowym, oraz Batony Z Orzechami Czekoladowymi.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz syrop kukurydziany i cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Zdejmij z ognia; dodaj masło orzechowe i dobrze wymieszaj. Dodaj płatki kukurydziane i orzeszki ziemne. Wciśnij do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. pan.
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady, masło orzechowe i tłuszcz piekarski; polej batoniki i szybko rozprowadź równomiernie. Wstaw do lodówki na 2-3 godziny lub do zastygnięcia przed cięciem.