Batony Marchewkowo-Pomarańczowe

Batony Marchewkowo-Pomarańczowe
Batony marchewkowo-pomarańczowe wymagają mniej więcej 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, cukier, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, Batoniki Marchewkowo-Rodzynkowe, oraz Batoniki Teddy Carrot dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 11x7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W średniej misce, śmietana masło, cukier, jajko i wanilia, aż dobrze wymieszane. Mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową przesiać i powoli dodawać do mieszanki, na przemian z 1/3 szklanki soku pomarańczowego i 2 łyżeczkami Skórki. Wymieszać z kokosem i marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto na patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec około 35 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ostudzić na stojakach z drutu.
6
Połącz 1/2 szklanki soku pomarańczowego, 1 łyżeczkę skórki pomarańczowej i 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego. Lekko ogrzać i zalać schłodzonymi batonami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn