Batony Marchewkowo-Pomarańczowe
Batony marchewkowo-pomarańczowe wymagają mniej więcej 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, cukier, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Z Ciasta Marchewkowego, Batoniki Marchewkowo-Rodzynkowe, oraz Batoniki Teddy Carrot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 11x7 cali.
W średniej misce, śmietana masło, cukier, jajko i wanilia, aż dobrze wymieszane. Mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową przesiać i powoli dodawać do mieszanki, na przemian z 1/3 szklanki soku pomarańczowego i 2 łyżeczkami Skórki. Wymieszać z kokosem i marchewką.
Wlać ciasto na patelnię do pieczenia.
Piec około 35 minut w nagrzanym piekarniku.
Ostudzić na stojakach z drutu.
Połącz 1/2 szklanki soku pomarańczowego, 1 łyżeczkę skórki pomarańczowej i 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego. Lekko ogrzać i zalać schłodzonymi batonami.