Batony Imbirowe

Batony Imbirowe
Batoniki imbirowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 255 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batony Imbirowe, Batoniki migdałowo-imbirowe, oraz Batony Dyniowo-Imbirowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgnieść brązowy cukier, masło i melasę razem w misce z łyżką, aż mieszanina będzie kremowa i dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MelasaMelasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wymieszać z imbirem, jajkami i ekstraktem z wanilii. W osobnej misce połączyć mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Mieszaj 1/4 mieszanki mąki do mieszaniny masła na raz, włączając każdy dodatek przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
ImbirImbir
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić przed cięciem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn