Batony Imbirowe
Batoniki imbirowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 255 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batony Imbirowe, Batoniki migdałowo-imbirowe, oraz Batony Dyniowo-Imbirowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Rozgnieść brązowy cukier, masło i melasę razem w misce z łyżką, aż mieszanina będzie kremowa i dokładnie połączone.
Wymieszać z imbirem, jajkami i ekstraktem z wanilii. W osobnej misce połączyć mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Mieszaj 1/4 mieszanki mąki do mieszaniny masła na raz, włączając każdy dodatek przed dodaniem następnego.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 25 do 30 minut.