Batony Czekoladowo-Żurawinowe Nanaimo

Batony Czekoladowo-Żurawinowe Nanaimo
Czekolada żurawina batony Nanaimo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, kokos, wafle Grahama i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cakespy: Potrójne Batony Czekoladowe Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać dolną warstwę: topić pierwsze 3 składniki w górnej części podwójnego kotła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Dodać jajko i wymieszać do ugotowania i zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Zdjąć z ognia. Wymieszaj z okruchami, kokosem i kawałkami żurawiny. Naciśnij mocno do ungreased ale pergamin pokryte 8 "x 8" patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Umieść patelnię w lodówce na około 20 minut do pół godziny, lub do momentu, gdy mieszanina ustawi się i osiągnie w przybliżeniu temperaturę pokojową (nie chcesz, aby następna warstwa po prostu topiła się na niej!).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przygotować środkową warstwę: masło śmietankowe, śmietana, budyń w proszku i cukier puder dobrze razem. Beat until light. Wymieszać kawałki żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
6
Rozprowadź na dolnej warstwie, zapewniając równą warstwę. Chcesz rozprowadzić go tak płasko i równomiernie, jak to możliwe, aby górna warstwa czekolady leżała dość płasko na górze. Zwróć patelnię do lodówki podczas przygotowywania górnej warstwy; schładzanie sprawi, że środkowa warstwa będzie bardziej jędrna, aby nie stopiła się po wlaniu polewy czekoladowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Przygotować wierzchnią warstwę: roztopić czekoladę i masło na małym ogniu. Super. Po ostygnięciu, ale nadal płynny, zalać drugą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Posypać żurawinę (i trochę kokosa też, jeśli chcesz) na wierzchu, podczas gdy czekolada jest jeszcze miękka i błyszcząca (nie będą przylegać, jeśli czekać, aż stwardnieje lub ostygnie) i schłodzić w lodówce, aż polewa ma ustawione. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij z lodówki i pozwól zbliżyć się do temperatury pokojowej przed krojeniem na pręty; jeśli pociniesz, gdy mieszanina jest jeszcze zimna, górna warstwa może pęknąć. Nadal smakują dobrze, ale najlepiej, aby uzyskać czyste plastry, chcesz pokroić batony, gdy są chłodne, ale nie zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn