Batoniki Z Orzechów Cukinii
Batoniki z orzechów cukinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 89 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki, masła, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Batoniki Z Cukinii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Roztopić masło na małym ogniu. W dużej misce, połączyć masło, miód i jajka. Dobrze bij.
Wymieszać mąkę, sól i proszek do pieczenia i dobrze wymieszać.
Wymieszać w cukinii, daktyle i orzechy włoskie, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni do pieczenia i piec przez 25 do 30 minut, aż lekko brązowy.
Pokroić na kawałki o długości 1 x 3 cale i zwinąć w cukier cukierniczy, gdy jest jeszcze ciepły.