Bary Wiśniowo-Orzechowe

Batony wiśniowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten przepis służy 180. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Splenda brown Sugar blend, masło, wiśnie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sałatka z jabłek, wiśni i kandyzowanych orzechów włoskich + Wiśniowy balsamiczny winegret, Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis, oraz Latkes rosyjski Orzechowo-wiśniowy z sosem wiśniowo-jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać wrzącą wodą, aby przykryć suszone wiśnie i odstawić na 10 minut; dobrze odcedzić i odstawić.
Mąkę i brązowy cukier wymieszać w dużej misce; pokroić w maśle z blenderem do ciasta, aż kruchy. Naciśnij 2 1/2 szklanki mieszaniny okruchów do lekko nasmarowanej 13-x 9-calowy patelni.
Wymieszać śmietanę, jajko, i soda oczyszczona; dodać do pozostałej mieszaniny okruchów w misce, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone. Wymieszać z wiśniami.
Wlać śmietanę na przygotowaną skórkę na patelni; posypać równomiernie orzechami włoskimi.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Ostudzić całkowicie na stojaku z drutu i pokroić w pręty.