Bary Nanaimo

Bary Nanaimo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj barów Nanaimo. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wysuszonego kokosa, mielonego imbiru, proszku budyniowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bary Nanaimo, Bary Nanaimo, oraz Bary Nanaimo.

Instrukcje

1
Wyłożyć płytką 20cm kwadratową blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Aby pierwsza warstwa: w dużej misce, wymieszać wszystkie składniki razem z wyjątkiem masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać roztopione masło i dobrze połączyć. Za pomocą łyżki, wcisnąć to do puszki i schłodzić w lodówce przez 15 minut, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Aby zrobić drugą warstwę: masło śmietankowe z kremem w proszku, najlepiej elektryczną ręczną trzepaczką, aż będzie puszyste. Następnie dodać cukier puder trochę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodaj trochę ciepłej wody, jeśli zrobi się zbyt sztywny. Wygładzić kremową mieszankę na wierzchu biszkoptowej podstawy i ponownie umieścić w lodówce na 15 minut, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Aby trzecia warstwa: stopić czekoladę i masło w żaroodpornej misce nad rondlem gotującej się wody, aż będzie gładka i błyszcząca, upewniając się, że podstawa miski nie dotyka wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Pozostawić do ostygnięcia, następnie zalać warstwą kremu i wygładzić nożem do palety. Schłodzić przez kolejne 15 minut lub do momentu ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
8
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed podaniem, aby lekko zmiękła, a następnie pokroić w kostkę dużym ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn