Barszcz Z Buraków Pieczonych

Barszcz Z Buraków Pieczonych
Barszcz z pieczonych buraczków może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, jabłko granny smith, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Barszcz Z Buraków Pieczonych Barszcz, Dziś Kolacja: Barszcz pieczony z buraków i ziemniaków, oraz Barszcz Buraczany.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Buraki zetrzeć i ułożyć na dużym kawałku folii aluminiowej, doprawić solą i pieprzem, dodać 3 gałązki tymianku i skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec do miękkości buraków, około 1 godziny. Odstawić. Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby wytrzymać, ale nadal ciepłe, zsuń skórki i posiekaj je na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W dużym garnku z ciężkim dnem na średnim ogniu dodaj pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek. Umieścić w cebuli, marchew, czosnek, i pozostałe 3 gałązki tymianku i gotować, aż zmięknie i dopiero zaczyna kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6
Usunąć gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
7
Pokrojone buraki przekładamy do blendera i dodajemy gotowane warzywa oraz większość wywaru. Zmiksować na gładką masę, dodać więcej wywaru, jeśli puree jest zbyt gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać ocet i miód, doprawić solą i pieprzem. Zmiksuj ponownie, aby włączyć smaki. Barszcz można podawać na ciepło lub na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
BarszczBarszcz
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
9
Aby uzyskać dekorację, zetrzyj jabłko na dużych otworach tarki pudełkowej i wymieszaj z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
10
Podawać w miseczkach, udekorowanych dużą ilością kwaśnej śmietany i posypanych mieszanką jabłek i koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn