Barszcz ukraiński z kminkiem

Barszcz ukraiński z kminkiem
Przepis barszcz ukraiński z pierogami z kminkiem może zaspokoić pragnienie Wschodnioeuropejskie w ok. 3 godziny. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 364 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kminku, oliwy z oliwek, kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Barszcz Ukraiński, Barszcz Ukraiński, oraz Jak Zrobić Barszcz Ukraiński dla podobnych receptur.

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepor, oczyszczony i pokrojony w dużą kostkę, tylko biała częśćpor, oczyszczony i pokrojony w dużą kostkę, tylko biała część3buraki, obraneburaki, obrane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz czarnypieprz czarny10Łyżka barszczu do misek, upewniając się, że każda porcja dostanie co najmniej 1 pierogaŁyżka barszczu do misek, upewniając się, że każda porcja dostanie co najmniej 1 pieroga1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kminkunasiona kminku2marchew, pokrojona w kostkęmarchew, pokrojona w kostkę1dla każdego.Uwaga: każdą zupę udekorować odrobiną kwaśnej śmietany i posypką koperku. Kwas chlebowy, napój fermentowany, jest zwykle dostępny na rynkach Europy Środkowej i WschodniejUwaga: każdą zupę udekorować odrobiną kwaśnej śmietany i posypką koperku. Kwas chlebowy, napój fermentowany, jest zwykle dostępny na rynkach Europy Środkowej i Wschodniej1jajko, pobitejajko, pobite2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka7Wymieszać sok pomidorowy, kwas chlebowy i kapustę i doprowadzić mieszaninę do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Używając tarki pudełkowej lub robota kuchennego, rozdrobnij buraki na drobne paski i dodaj do garnka. Dodaj ocetWymieszać sok pomidorowy, kwas chlebowy i kapustę i doprowadzić mieszaninę do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Używając tarki pudełkowej lub robota kuchennego, rozdrobnij buraki na drobne paski i dodaj do garnka. Dodaj ocet4goździkiczosnek mielonyczosnek mielony159Każda porcja: kalorie; 9 gramów białka; 16 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 6 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 39 mg cholesterolu; 5 gramów cukru; 460 mg soduKażda porcja: kalorie; 9 gramów białka; 16 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 6 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 39 mg cholesterolu; 5 gramów cukru; 460 mg sodu61 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej6. Wyjmij żebra z garnka i wyrzuć kości. Pokroić lub pociągnąć mięso na grube, średnie kawałki. Powrót mięsa do garnka6. Wyjmij żebra z garnka i wyrzuć kości. Pokroić lub pociągnąć mięso na grube, średnie kawałki. Powrót mięsa do garnka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1łyżka czerwony ocet winnycebula, grubo posiekanacebula, grubo posiekana12krewetki i żyłkiPieprzPieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta czerwona rozdrobnionakapusta czerwona rozdrobniona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet winny czerwony, lub do smakuocet winny czerwony, lub do smaku1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych12krewetki i żyłkiSólSól1żebro1. Żeberka przyprawiamy łyżeczką soli1. Żeberka przyprawiamy łyżeczką soli791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej2rzepa, pokrojona w kostkę ½ calarzepa, pokrojona w kostkę ½ cala2Średnia żółta cebula, posiekanawoda, więcej w razie potrzebywoda, więcej w razie potrzeby1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekwas chlebowykwas chlebowy3Całkowity czas: godzinyCałkowity czas: godziny12krewetki i żyłkiBarszcz ukraiński z kminkiemBarszcz ukraiński z kminkiem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia52
Magazyn