Barossa Krem
Barossa krem może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz żółtka jaj, wodę, korę cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Łatwy tort lodowy z batem waniliowym i nadzieniem z kremem czekoladowym, oraz Szwajcarskie lody migdałowe z lodów bezmlecznych / wywiad z autorem i gratisy.
Instrukcje
Suszone morele moczyć w zimnej wodzie 1 godzinę.
Spuścić i rezerwy 1/2 szklanki wody. Winogrona obrać i pozostawić do maceracji w brandy.
Umieść morele, korę cynamonu i wodę w rondlu, gotuj powoli, aż morele będą miękkie.
Usunąć korę cynamonu i puree. Żółtka ubić z cukrem. Mleko zagotować i zalać mieszanką żółtkową. Żelatynę zmiękczyć odrobiną zimnej wody i wymieszać z kremem. Pozostawić do ostygnięcia i po zagęszczeniu dodać puree z moreli i 20 czarnych winogron. Złóż bitą śmietanę i umieść w formie (która została wypłukana lodową wodą). Schłodzić co najmniej 1 godzinę. Rozpuścić śmietanę i udekorować kopcem winogron zmacerowanych w brandy.