Barbeque Shredded Beef
Barbeque rozdrobniona wołowina jest bez glutenu i bez nabiału przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 272 kalorie, 23G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Mieszanka soli, brązowego cukru, sosu pomidorowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 54%. Spróbuj Pieczeń wołowa na grillu, Zapiekanka Wołowa Z Grilla, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla (Bulgogi) podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj cebulę, sos pomidorowy, brązowy cukier, ocet, chili w proszku, sos sojowy, sól i musztardę razem w wolnej kuchence; dodaj pieczeń. Łyżka mieszanki cebuli na wołowinę do pokrycia.
Gotować na wysokim poziomie przez 7 godzin. Rozdrobnij mięso w wolnej kuchence za pomocą widelców. Kontynuuj gotowanie o godzinę dłużej.