Bar Nut Palmiers
Bar Nut Palmiers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 64 centów za porcję. Mieszanka pieprzu cayenne, sok z limonki, arkusze ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Ułóż arkusze ciasta płasko na czystej powierzchni roboczej i lekko umyj blaty oliwą z oliwek. W robocie mieszamy orzechy, cukier, pieprz cayenne, sól, skórkę z limonki i sok oraz rozmaryn. Równomiernie rozprowadzić tę mieszaninę na arkuszach ciasta. Zaczynając od każdego końca rozwałkuj ciasto w kierunku środka tworząc 2 spirale, które stykają się w środku. Powtórz z drugim arkuszem ciasta. Owinąć w folię i umieścić w zamrażarce, aż będzie gotowy do gotowania. (Można je przechowywać w zamrażarce przez kilka tygodni.)
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F i ustaw stojaki w górnej i dolnej części piekarnika.
Pokroić palmiers na 3/4-calowe plastry i umieścić na 2 pergaminu wyłożone blachy do pieczenia.
Piec przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru, przełączając patelnie w połowie.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić kilka minut przed wyjęciem do stojaków do całkowitego ostygnięcia.