Banany w sosie rumowym a la Mode może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zmielony cynamon, mocno brązowy cukier, rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciepłe pączki à la Mode z bananami i sosem karmelowym, Banany Pieczone A La Mode, oraz Sos żurawinowy na cieście a la Mode dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218°. posmaruj 13x9-calowe naczynie do pieczenia 1 łyżką. masła; posypać 2 łyżkami. brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Każdy banan przeciąć poprzecznie na pół, a następnie przeciąć wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
3
W przygotowanym naczyniu do pieczenia umieść kawałki bananów, ścięte boki w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Skropić sokiem z cytryny, skropić miodem. Kropka z pozostałymi 2 łyżkami. masło; posypać pozostałymi 3 łyżkami. brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5
Piec 6 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Banany polać rumem; obrócić banany, aby równomiernie pokryć obie strony każdego banana.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)
Miód Cytrusowy
7
Banany podawać na gałkach lodów; wierzch z sosem od spodu naczynia do pieczenia.