Banalna Sałatka
Banalna sałatka to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Banalna Sałatka, Sałatka Z Sałaty Corny, oraz Banalna Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij wysoki garnek 2 do 3 cali wody. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać kłosy kukurydzy, przykryć garnek zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować 3 do 5 minut w zależności od słodyczy kukurydzy i jak chrupiące lubisz to.
Wyjmij i pozostaw na tyle chłodny, aby obsłużyć. Skrobać kukurydzę z kolb, przesuwając nóż wzdłuż kolby i równoważąc kukurydzę pionowo na tłuszczu końcu kolby.
W misce połącz skórkę z 1 limonki, sok z 2 limonek i ostry sos.
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać szpinak, cebulę, paprykę i kukurydzę. Wrzucić sałatkę do połączenia i doprawić solą i pieprzem, do smaku.