Bambus Gotowane Na Parze Ryby I Warzywa

Bambus Gotowane Na Parze Ryby I Warzywa
Bamboo gotowane na parze ryby i warzywa może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 78g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 8,41 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. jeśli masz cytrynę, pomidorki koktajlowe, filety z Lucjana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Małże Bambusowe Gotowane Na Parze, Plamiak Gotowany Na Parze Z Warzywami, oraz Warzywa gotowane na parze w pergaminowych paczkach.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W21 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn