Bakłażan - Salsa z papryką czerwoną z frytkami Tortilla z kminkiem

Bakłażan - Salsa z papryką czerwoną z frytkami Tortilla z kminkiem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Bakłażan-czerwona papryka Salsa z kminkiem posypane chipsy Tortilla może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 133 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, sól i pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Guacamole Z Frytkami Tortilla Z Kminkiem, Dip karczochowo-krabowy z wiórkami Pita posypanymi kminkiem, oraz Steki z kminku z masłem Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Bakłażan, paprykę i cebulę posmarować po obu stronach 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grillować przez 3 do 4 minut z każdej strony, aż lekko złoty kolor i prawie gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć warzywa z grilla i pokroić w 1/2 cala kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Połącz bakłażan, paprykę i cebulę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać pozostałe składniki w tym pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn