Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj bakłażana Parmigianan. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 808 kalorii, 37g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 109 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz bułkę tartą, sól i pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bakłażan Parmigiana bez Parmigiana!, Bakłażan Parmigiana, oraz Bakłażan Parmigiana dla podobnych receptur.
Usuń plasterki z blachy do pieczenia i umieść je na talerzu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Niższa temperatura piekarnika do 350 stopni F. W 8 na 12-calowej patelni brownie umieść 4 największy plasterek bakłażana równomiernie rozłożony. Na każdy plasterek rozprowadzić 1/4 szklanki sosu pomidorowego i posypać łyżeczką bazylii.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Umieść jeden plasterek mozzarelli na każdym i posypać 1 łyżeczką startego Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Parmigiano Reggiano
10
Umieść mniejsze plastry bakłażana na każdym z dysków i powtórz z sosem pomidorowym, bazylią i 2 serami. Powtarzaj warstwę ponownie, aż wszystkie składniki zostaną wykorzystane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Torebka świeżego Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
11
Posypać tosty bułkę tartą na górze naczynia bakłażana, i piec odkryte, aż ser topi się i szczyty kolei jasnobrązowy, o 20 protokół.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.