Bakłażan & Pomidor Napoleons

Bakłażan & Pomidor Napoleons
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bakłażan & pomidor Napoleons spróbować. Ten przepis służy 38. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz przyprawione bułki tartej, ser mozzarella, bazylia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bakłażan i szparagi Napoleon, Miniaturowe Napoleony Z Bakłażanem, oraz Pomidor Ser Pleśniowy Napoleons dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mżawka 2 Łyżki. dressing na pomidory w płytkim naczyniu; odstawić. Ubij jajko i wodę w talerzu ciasta, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2
Wymieszać bułkę tartą i parmezan w osobnym talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
3
Połącz mozzarellę, pozostały dressing i bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Podgrzać 1 Łyżkę. olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. W międzyczasie zanurz każdy plasterek bakłażana w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie okruchów, obracając się równomiernie, aby pokryć obie strony każdego plasterka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać, w partiach, na patelni; gotować 3 do 4 min. z każdej strony lub do złotego koloru, dodając pozostały olej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Przenieś na talerz.
7
Umieść 1 plasterek bakłażana na każdym z 4 talerzy; top każdy z 1 plasterkiem pomidora i około 3 łyżki. mieszanka mozzarelli. Powtórz wszystkie warstwy. Przykryć pozostałymi plastrami bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W38 m.
Porcje38
Ocena Zdrowia2
Magazyn