Baketard.com -Blog - Giorgio Locatelli ' s Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (okoń morski ze skórką pomidorową i winem Vernaccia)
Przepis Baketard.com - Blog-Giorgio Locatelli ' s Branzino alla Vernaccian in Crosta Di Pomodoro (okoń morski ze skórką pomidorową i winem Vernaccia) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $17.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 1166 kalorii, 158g białka, oraz 42g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Udać się do sklepu i odebrać pomidory, w tym samym czasie, okoń morski ), i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć barwnika spożywczego, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowy Sen Anioł Jedzenie Ciasto jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), oraz Pieczone Branzino Z Solną Skórką.
Instrukcje
1
Jak tylko filet stanie się biały w połowie filetu, odwróć go (skóra powinna być teraz chrupiąca i złocista) i posyp suszoną bułką tartą i mieszanką pomidorową.
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2
Wlać wino na patelnię (wokół, nie nad rybą) i przenieść do piekarnika na kilka minut. Bułka tarta będzie chrupiące i stają się ciemniejsze w Kolorze.Wyjmij patelnię z piekarnika i podnieś rybę na ciepły talerz.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odstawiamy patelnię z powrotem na ciepło, dodajemy oliwki, pomidory i wywar rybny. Następnie włóż okonia morskiego z powrotem do sosu, skorupa w górę, na minutę lub tak, aby ogrzać through.At w tym samym czasie, umieścić puree z karczocha z powrotem na ciepło, aby ogrzać. Wymieszać masło, a gdy puree jest gorące, łyżką go na talerzach i umieścić rybę na top.To patelnię, w której ryba została ugotowana, dodać sok z cytryny, resztę oliwy z oliwek i natkę pietruszki, następnie łyżkę tej mieszanki wokół ryby i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Stado Ryb
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Seabass
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.