Baketard.com -Blog - Giorgio Locatelli ' s Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (okoń morski ze skórką pomidorową i winem Vernaccia)

Baketard.com -Blog - Giorgio Locatelli ' s Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (okoń morski ze skórką pomidorową i winem Vernaccia)
Przepis Baketard.com - Blog-Giorgio Locatelli ' s Branzino alla Vernaccian in Crosta Di Pomodoro (okoń morski ze skórką pomidorową i winem Vernaccia) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $17.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 1166 kalorii, 158g białka, oraz 42g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Udać się do sklepu i odebrać pomidory, w tym samym czasie, okoń morski ), i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć barwnika spożywczego, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowy Sen Anioł Jedzenie Ciasto jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), oraz Pieczone Branzino Z Solną Skórką.

Instrukcje

1
Jak tylko filet stanie się biały w połowie filetu, odwróć go (skóra powinna być teraz chrupiąca i złocista) i posyp suszoną bułką tartą i mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2
Wlać wino na patelnię (wokół, nie nad rybą) i przenieść do piekarnika na kilka minut. Bułka tarta będzie chrupiące i stają się ciemniejsze w Kolorze.Wyjmij patelnię z piekarnika i podnieś rybę na ciepły talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odstawiamy patelnię z powrotem na ciepło, dodajemy oliwki, pomidory i wywar rybny. Następnie włóż okonia morskiego z powrotem do sosu, skorupa w górę, na minutę lub tak, aby ogrzać through.At w tym samym czasie, umieścić puree z karczocha z powrotem na ciepło, aby ogrzać. Wymieszać masło, a gdy puree jest gorące, łyżką go na talerzach i umieścić rybę na top.To patelnię, w której ryba została ugotowana, dodać sok z cytryny, resztę oliwy z oliwek i natkę pietruszki, następnie łyżkę tej mieszanki wokół ryby i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Stado RybStado Ryb
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SeabassSeabass
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Składniki

2largeskarczochy kulistekarczochy kuliste4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBranzino alla Vernaccia in Crosta Di PomodoroBranzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro1małeUwaga: Branzino było naprawdę więc subbed w rockfish zamiast. Każda mocna, biała ryba będzie działać, ale pamiętaj, aby uzyskać gruby filet, aby nie rozgotować, gdy próbujesz chrupiącą skóręUwaga: Branzino było naprawdę więc subbed w rockfish zamiast. Każda mocna, biała ryba będzie działać, ale pamiętaj, aby uzyskać gruby filet, aby nie rozgotować, gdy próbujesz chrupiącą skórę4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGiorgio Locatelli ' s Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (okoń morski ze skórką pomidorową i winem Vernaccia)Giorgio Locatelli ' s Branzino alla Vernaccia in Crosta Di Pomodoro (okoń morski ze skórką pomidorową i winem Vernaccia)2(zima)400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj3plastry masłaplastry masła3(zima)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTo jedno z najlepszych dań rybnych, jakie kiedykolwiek jadłem, a następnym razem zrobię to wszystko na własną rękęTo jedno z najlepszych dań rybnych, jakie kiedykolwiek jadłem, a następnym razem zrobię to wszystko na własną rękę3(zima)stado rybstado ryb4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZawartość patelni zawierającej karczochy przełożyć do robota kuchennego i puree, aż będzie gładkaZawartość patelni zawierającej karczochy przełożyć do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka3(zima)zielone oliwki pokrojone w kostkęzielone oliwki pokrojone w kostkę3(zima)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Sok z cytrynySok z cytryny2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)posiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego4filetygrube filety z okonia morskiego (każdy około 7 uncji)grube filety z okonia morskiego (każdy około 7 uncji)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOkoń morski z pomidorową skórką i winem VernacciaOkoń morski z pomidorową skórką i winem Vernaccia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pomidory suszone na słońcupomidory suszone na słońcu2pomidorypomidory4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPomidory blanszować, skórkę, ćwiartkę i deser, a następnie pokroić w kostkę o tej samej wielkości co kostka oliwkowaPomidory blanszować, skórkę, ćwiartkę i deser, a następnie pokroić w kostkę o tej samej wielkości co kostka oliwkowa1cebula biała (cienko pokrojona)cebula biała (cienko pokrojona)1606 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikubek białego winakubek białego wina4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyW tym samym czasie, umieścić puree z karczocha z powrotem na ciepło, aby ogrzać. Wymieszać masło, a gdy puree jest gorące, łyżką go na talerzach i umieścić rybę na wierzchuW tym samym czasie, umieścić puree z karczocha z powrotem na ciepło, aby ogrzać. Wymieszać masło, a gdy puree jest gorące, łyżką go na talerzach i umieścić rybę na wierzchu4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGet itGet it1butelkaOh, I zanim dotarliśmy do ryby byliśmy około pięciu w. Ale dygresję…Oh, I zanim dotarliśmy do ryby byliśmy około pięciu w. Ale dygresję…2012Czwartek, 22 marca, godz. 16:54Czwartek, 22 marca, godz. 16:541606 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiVernaccia (lub inne pikantne białe wino wytrawne)Vernaccia (lub inne pikantne białe wino wytrawne)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn