Bakery Style XXL Chocolate Chip Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1685 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać wszystkie cel złoty medal mąki, brązowy cukier, pół czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bakery Style Chocolate Chip Cookies, Bakery Style M & M Chocolate Chip Cookies, oraz Najlepsze Ciasteczka Czekoladowe W Stylu Piekarni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem paper.In stand mikser, śmietana masło i cukry na dobre 3 minuty. Będzie lekki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać jajka i wanilię, ubijając aż do combined.In dużą miskę wymieszać mąkę, sól, soda oczyszczona i proszek do pieczenia. Powoli dodawaj do mokrych składników wraz z kawałkami czekolady, aż do połączenia. Z giant cookie scoop lub heaping 1/4 Puchar miarka ciasta na przygotowanej blachy do pieczenia montażu tylko około 5 ciastek na arkuszu. Naciśnij każde ciastko w dół do około 1/2 cala grubości przed pieczeniem.