Bakery Style XXL Chocolate Chip Cookies

Bakery Style XXL Chocolate Chip Cookies
Bakery Style XXL Chocolate Chip Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 7G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1685 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać wszystkie cel złoty medal mąki, brązowy cukier, pół czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bakery Style Chocolate Chip Cookies, Bakery Style M & M Chocolate Chip Cookies, oraz Najlepsze Ciasteczka Czekoladowe W Stylu Piekarni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem paper.In stand mikser, śmietana masło i cukry na dobre 3 minuty. Będzie lekki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać jajka i wanilię, ubijając aż do combined.In dużą miskę wymieszać mąkę, sól, soda oczyszczona i proszek do pieczenia. Powoli dodawaj do mokrych składników wraz z kawałkami czekolady, aż do połączenia. Z giant cookie scoop lub heaping 1/4 Puchar miarka ciasta na przygotowanej blachy do pieczenia montażu tylko około 5 ciastek na arkuszu. Naciśnij każde ciastko w dół do około 1/2 cala grubości przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec przez 13-16 minut, aż ciastka zostaną upieczone i brzegi złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Wyjąć i ostudzić na blasze do pieczenia na 10 minut przed przeniesieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umieść na stojaku chłodzącym, aby zakończyć chłodzenie. Przechowuj resztki ciasteczek w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn