Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj bakłażana Bolognese. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 421 kalorii, 18g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, oliwy z oliwek, fettuccine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bakłażan Bolognese, Bakłażan Bolognese, oraz Bakłażan Cukinia Bolognese.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę, 1/4 łyżeczka soli, 1/4 łyżeczka pieprzu, i wołowina; gotować 10 minut lub aż wołowina jest rumiane, mieszając pokruszyć wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Cebula
Wołowina
Sól
3
Dodać bakłażan, czosnek, 1/4 łyżeczka soli, i pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu; gotować 20 minut lub aż bakłażan jest bardzo delikatny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Czosnek
Pieprz
Sól
4
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 2 minuty, stale mieszając.