Bajgle Asiago

Bajgle Asiago
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bajgli Asiago. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz aktywne drożdże, żółtko jaja, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bajgle Asiago, Bajgle Asiago, oraz Bajgle z serem i solą truflową Asiago.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże i 2 szklanki ciepłych (11
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2
woda w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z cukrem, solą i 5 1/2 szklanki mąki do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż 1/2 szklanki mąki na desce i zeskrobaj na nią ciasto. Zagnieść ciasto, aż będzie bardzo gładkie i elastyczne, 10 do 15 minut; dodać więcej mąki w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce, przykryj folią i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż prawie się podwoi, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Gdy ciasto jest prawie podniesione, doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w przykrytej 4-do 5-ćwiartkowej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
W międzyczasie wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką desce, aby wydalić powietrze, a następnie podzielić na 12 równych części. Aby kształtować bajgle, zagniataj każdy kawałek w gładką kulkę. Trzymając piłkę obiema rękami, poke kciuki przez środek, aby utworzyć otwór. Z 1 kciukiem w otworze przerabiaj obwarzanek, aby był gładki i równomiernie gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Ustaw bajgle na lekko mąki 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia; odstawić, pokryte folią, tylko do momentu, gdy są lekko puffy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
8
Ręką delikatnie wsuń bajgle do wrzącej wody, dodając 4 na raz do patelni. Dostosuj ciepło, aby utrzymać delikatne wrzenia i włączyć obwarzanki często, aż czują się jędrne, ale nadal są nieco gąbczaste, 3 do 5 minut. Ostudzić Pozostałe bajgle, aż będą gotowe do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Łyżką szczelinową przenieść bajgle na ręcznik; krótko odcedzić, a następnie umieścić bajgle nieco od siebie na 2 lekko naoliwione 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10
W robocie kuchennym lub nożem grubo posiekaj ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Ubij żółtko, aby wymieszać z 1 łyżką wody i zmiksować mieszankę na bajgle. Następnie wkleić ser na obwarzanki, delikatnie naciskając, aby ser się przykleił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
BajgielBajgiel
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12
Piec bajgle w piekarniku 375 aż rumiane, 30 do 35 protokół. Fajne na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn