Bajgle Asiago

Bajgle Asiago
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj bajgli Asiago. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz aktywne drożdże, żółtko jaja, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bajgle Asiago, Bajgle Asiago, oraz Bajgle z serem i solą truflową Asiago.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże i 2 szklanki ciepłych (11
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
2
woda w dużej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z cukrem, solą i 5 1/2 szklanki mąki do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż 1/2 szklanki mąki na desce i zeskrobaj na nią ciasto. Zagnieść ciasto, aż będzie bardzo gładkie i elastyczne, 10 do 15 minut; dodać więcej mąki w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce, przykryj folią i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż prawie się podwoi, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Gdy ciasto jest prawie podniesione, doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w przykrytej 4-do 5-ćwiartkowej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
W międzyczasie wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką desce, aby wydalić powietrze, a następnie podzielić na 12 równych części. Aby kształtować bajgle, zagniataj każdy kawałek w gładką kulkę. Trzymając piłkę obiema rękami, poke kciuki przez środek, aby utworzyć otwór. Z 1 kciukiem w otworze przerabiaj obwarzanek, aby był gładki i równomiernie gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Ustaw bajgle na lekko mąki 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia; odstawić, pokryte folią, tylko do momentu, gdy są lekko puffy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Ręką delikatnie wsuń bajgle do wrzącej wody, dodając 4 na raz do patelni. Dostosuj ciepło, aby utrzymać delikatne wrzenia i włączyć obwarzanki często, aż czują się jędrne, ale nadal są nieco gąbczaste, 3 do 5 minut. Ostudzić Pozostałe bajgle, aż będą gotowe do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Łyżką szczelinową przenieść bajgle na ręcznik; krótko odcedzić, a następnie umieścić bajgle nieco od siebie na 2 lekko naoliwione 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10
W robocie kuchennym lub nożem grubo posiekaj ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Ubij żółtko, aby wymieszać z 1 łyżką wody i zmiksować mieszankę na bajgle. Następnie wkleić ser na obwarzanki, delikatnie naciskając, aby ser się przykleił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
BajgielBajgiel
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12
Piec bajgle w piekarniku 375 aż rumiane, 30 do 35 protokół. Fajne na stojakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BajgielBajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn