Baja Betty Burger

Baja Betty Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Baja Betty Burger. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1170 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, cebula, Jalapeno jack ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, So-Cal Baja Hot Dog, oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wymieszać wołowinę i chorizo, posypać solą i pieprzem. Forma 4 paszteciki, każda około 6 uncji.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wymieszać jalapeno z majonezem, aby jalapeno aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
AioliAioli
4
Przełożyć do miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zrób pico de gallo, łącząc pomidory, czerwoną cebulę, kolendrę, sok z limonki, sól, pieprz i cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Grill hamburgery, aż dobrze zrobione, około 5 minut na stronie. Na wierzchu każdy z plasterkiem sera pepper jack. Grilluj bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Zbuduj hamburgery przez rozłożenie warstwy Jalapeno aioli na dole kok, a następnie kawałek sałaty, burger, niektóre pico de gallo i wreszcie górnej kok z więcej aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
AioliAioli
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn