Baja Betty Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Baja Betty Burger. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1170 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, cebula, Jalapeno jack ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, So-Cal Baja Hot Dog, oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wymieszać wołowinę i chorizo, posypać solą i pieprzem. Forma 4 paszteciki, każda około 6 uncji.
Wymieszać jalapeno z majonezem, aby jalapeno aioli.
Przełożyć do miski i odstawić.
Zrób pico de gallo, łącząc pomidory, czerwoną cebulę, kolendrę, sok z limonki, sól, pieprz i cayenne do smaku.
Grill hamburgery, aż dobrze zrobione, około 5 minut na stronie. Na wierzchu każdy z plasterkiem sera pepper jack. Grilluj bułki.
Zbuduj hamburgery przez rozłożenie warstwy Jalapeno aioli na dole kok, a następnie kawałek sałaty, burger, niektóre pico de gallo i wreszcie górnej kok z więcej aioli.